top of page

KID-Rock 2015

KID-Rock is een festival voor kinderen en jongeren in Wetteren waar de bezoekers niet enkel kunnen genieten van optredens, maar ook van superleuke randanimatie (springkastelen en andere standjes). Op vrijdag 10 juli vond het festival plaats en G-lymnastiek mocht een G-lymnastiekdorp inrichten op het terrein. Hier zien jullie het resultaat van maanden brainstormen, dagen opbouwen en terug afbouwen en knutselen! Vooral het rolstoelparcours was heel populair! Iedereen wilde wel eens weten hoe het voelt om in een rolstoel te zitten; de hele dag was het aanschuiven aan het parcours. Ook het basketbalspel deed het goed!

KID-Rock for curieuzeneuzen

In het belevings- en samenwerkingsparcours konden de kindjes aan drie activiteiten deelnemen:

  • Latten schuiven De kindjes stonden per drie op de latten en moesten samenwerken om zo nsel mogelijk aan de eindmeet te geraken. READY? GO!

  • Rolstoelparcours

  • Showdown Showdown is een variant op tafeltennis, specifiek aangepast aan een visuele beperking. Het spel kan ook gespeeld worden door personen zonder visuele beperking, zij dragen dan een ooglapje of afgeplakte duik- of skibril. Het doel is om het rinkelballetje in de goal van de tegenstander te krijgen!

KID-Rock for specials

In de snoezel- en ontspanningsruimte hadden de kinderen de keuze tussen drie dingen:

  • Een rustig springkasteel

  • De snoezelcaravan Hier konden de kinderen even ontspannen tussen de kussens en knuffels.

  • Ontspanningsruimte In de ontspanningsruimte werden rustige spelletjes gespeeld, konden de kindjes zich uitleven in het ballenbad of met het wescomateriaal en konden ze een berichtje schrijven om aan de lieveberichtjesmuur te hangen.

Vang- en gooiparcours

  • Kermiskraampje De kinderen konden hun gooivaardigheden testen door de blikken omver te werpen. Bij de ene ging het al wat vlotter dan bij de andere, maar iedereen scoorde toch alle punten!

  • Basketbalspel

Wij hebben enorm genoten van de dag en wij hopen jullie volgend jaar terug te zien! :)

Nogmaals een dikke merci aan onze helpers! Zonder jullie zou het natuurlijk niet gelukt zijn.

Groetjes

G-lymnastiek

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page