top of page

G-lymnastiek werkte in het verleden nauw samen met vzw Sint-Lodewijk van Wetteren. Zo regelde Sint-Lodewijk het busvervoer voor hun kinderen naar onze wekelijkse G-lymnastieklessen. Wij gaven een workshop G-gym tijdens één van hun sportdagen.

Ook met het Sint-Gregoriuscollege van Gentbrugge werkte G-lymnastiek samen. Zo zorgden wij voor enkele sportactiviteiten voor hun leerlingen. 

Naar jaarlijkse gewoonte neemt G-lymnastiek deel aan de G-sportdag, georganiseerd door KVG groep en sportdienst Laarne/ Wetteren. Dit is een dag vol plezier en toffe activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen met en zonder een beperking. In een ontspannen, feestelijke sfeer kunnen sportievelingen proeven van het huidige G-sportaanbod uit de omgeving. Hier laat G-lymnastiek zien wat we zoal doen zowel in de lessen G-gym als rolstoelgym.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 10 juli 2015 ging G-lymnastiek een nieuw avontuur aan door mee te werken aan KID Rock. Dit is een festival voor kinderen met tal van optredens en randanimaties. G-lymnastiek verzorgde een eigen stand binnen de randanimatie. Deze bestond uit een snoezelcaravan en ‘rustige hoek’ waar de kinderen tot rust konden komen. Daarnaast hadden we een belevingsparcours waar showdown gespeeld werd en men in de rolstoel een aangepast parcours kon afleggen. Daarnaast was er aan het hoofdpodium een groot rolstoelpodium waar kinderen en jongeren in de rolstoel mee konden genieten van de hoofdacts.

 

http://www.kid-rock.be/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2018 verzorgden de lesgevers van G-lymnastiek vzw enkele workshops op het kaderweekend van de Gymnastiekfederatie Vlaanderen (Gymfed). Samen met enkele gymnasten trokken we naar de topsporthal in Gent! 

 

 

Turnen dansen kinderen beperking Wetteren kid-rock
Turnen dansen kinderen beperking Wetteren
Turnen dansen kinderen beperking Wetteren
Image-1.png
bottom of page