top of page

G-lymnastiek kamp - Dag 1

Onze opdracht deze week bestaat eruit om de boswachter te helpen alle diertjes uit te nodigen voor een groot jungle feest. Hij vindt de jungledieren niet terug en wij helpen hem hierbij. Zo gaan we elke dag op zoek naar een ander diertje om op het einde van de dag zijn uitnodiging voor het grote jungle feest te bezorgen!

Een groepje kleine slingerapen die waren noten aan het rapen.

Die ene aap is toch iets speciaal hij was niet zoals de andere aapjes allemaal.

Hij is de mooiste aap die er bestaat en is een schitterende acrobaat. Hij slingert zich doorheen de bomen, niet wetend waar hij uit zal komen.

Dit slingeraapje is een geweldig beest Want met hem is het altijd feest!

Je kan het alvast wel raden: vandaag waren we allemaal slingerapen!

Starten deden we zoals gewoonlijk met een opwarmer op muziek: onze kampdans ‘in de jungle’. Vervolgens speelden we kennismakingsspelletjes. Zo leerden we de diertjes van de jungle en vooral elkaar beter kennen. Na een korte pauze konden we al onze apenkuren loslaten op de trampolines en slingertouwen. Alle energie werd uit onze lijfjes gesprongen en geslingerd! Na een deugddoende middagpauze konden we kiezen tussen een sessie G-dans en bewegen op muziek of een bewegingsverhaal met enkele yoga oefeningen. De meisjes genoten echt van het dansen en swingen! Afsluiten deden we met een groot klim – en klauterparcours. Gevaren werden getrotseerd en angsten overwonnen, maar waaaaaw, wat zijn we fier op onze G-lymnasten! Ook voor ons was het een héél fijne dag: meegenieten van jullie plezier, energie, lachende gezichtjes, grappige opmerkingen!


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page