top of page

G-lymnastiek kamp: Dag 2

Fris en monter startten we aan de tweede kampdag. Vandaag gingen we op zoek naar olifanten. Starten deden we met enkele olifantenspelletjes. We maakten een lange olifantenslinger, trompetterden ballen naar het andere olifantenkamp, probeerden ringetjes te vangen met onze lange slurf enzovoort. Na de pauze sprongen we op de opstellingen en rolden van het schuin oppervlak. We eindigden de voormiddag met een olifanten-knuffel-dans.

Na de pauze stond een grote favoriet voor velen op ons te wachten: de grote trampoline. We sprongen erop los en ook de lesgevers mochten eens een sprong wagen. Na al dat springen en tuimelen waren we toe aan wat rust, dus deden we enkele ontspannende spelletjes met de parachute.

Voor vandaag zijn we dus alweer geslaagd in onze opdracht: we vonden de olifant in de grote dierenjungle en konden hem zo ook uitnodigen voor het grote junglefeest!

Oh, wat ben ik heel erg sterk en ik heb een heel groot achterwerk Ik een hele lange slurf Je moest eens weten wat ik allemaal durf! Olifantje, ook al ben je zo groot, met jouw hartje zo klein mag je heel trots op jezelf zijn!


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page