top of page

G-lymnastiek kamp: Dag 4

Naarmate de week vordert, worden de oogjes kleiner. Daarom gingen we voor de laatste dag rustig van start met een muzikaal pak. We voerden allerlei opdrachtjes uit en kwamen uiteindelijk bij onze verrassing uit: lekkere zoo-koekjes als tien-uurtje. Het tweede blok startte met een grote leeuwenrace. Onze spiertjes hadden terug lekker warm, dus we waren helemaal klaar om de grote trampoline te trotseren. Er werd veel gesprongen en gelachen! Na de middagpauze deden we het nog eventjes rustig aan en gingen we quizen! Zo beantwoordden we allerlei vragen over de jungle en dieren op, losten we de letterpuzzel op, zochten we diertjes in de fotoronde en beeldden we zelf dieren uit en moesten de andere kindjes raden welk dier we uitbeeldden. Om de dag af te sluiten gingen we op zoek naar het laatste dier van de week, koning van de jungle: de leeuw. Alle diertjes konden aanwezig zijn op ons junglefeest! Hoera: opdracht geslaagd! Er werd gedanst, gesprongen op het springkasteel en de trampoline, gespeeld in het ballenbad. Als verrassing waren er vers gebakken wafeltjes, en dat smaakt na zo’n dag sporten!

De afgelopen vier dagen waren een werkelijk avontuur! Zowel voor de lesgevers als de kindjes een reis vol verbazing, grenzen verleggen en vooral veel plezier! We willen via deze weg dan ook onze lesgevers nog eens bedanken voor hun inzet en enthousiasme en goede zorgen voor de kindjes. De kindjes willen we bedanken voor hun aanwezigheid, knappe opmerkingen, tonnen aan energie en vooral hun tomeloze enthousiasme! Natuurlijk willen we ook de ouders bedanken voor hun vertrouwen in ons en jullie mooie, lovende woorden!

Wat ons betreft: een mooie afsluiter van de vakantie en mooie aanloop naar het komende turnjaar! Wij hebben er alvast zin in!


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page