top of page

Sinterklaas & Zwarte Piet op bezoek!

Door zijn drukke agenda kwam de Sint langs op 5 december tijdens de lessen G-dans en rolstoelgym! De Sint bracht één van zijn Zwarte Pieten mee om onze gymnasten en dansers te verrassen. Zwarte Piet liet zijn beste dansmoves zien, wat een talent! Maar Zwarte Piet bewees ook dat hij onze gymnasten kan aanmoedigen als de beste. De kinderen vonden het superleuk dat de Sint & Zwarte Piet er waren. Dat had natuurlijk ook wel iets te maken met de cadeautjes die ze op het einde van de les kregen: een pietendiploma én een zakje lekkere snoepjes, mmmm! Ook tijdens de lessen G-gym op woensdag kwam de Sint langs. Vlak voor hij samen met zijn Zwarte Pieten terug naar Spanje vertrok, kwam hij de laatste zakjes snoep afgeven. Wat waren onze gymnasten blij! Tot binnen een jaartje lieve Sint en we kijken alvast uit naar de kerstman.

Op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/Glymnastiek/) zien jullie het bezoek van Sint & Piet in een filmpje! Vergeet ook zeker niet onze Facebookpagina te liken.

P.S. Staat 18 december al gereserveerd in jullie agenda? Dan staat G-lymnastiek op de Kerstmarkt in Laarne, plezier verzekerd & gezelligheid troef!

Groetjes

G-lymnastiek

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page