top of page

Dag 1 G-lymnastiek zomerkamp 2017!

Vandaag ging het G-lymnastiek zomerkamp van start!

Samen duiken we een week lang doorheen de mooie onderwaterwereld op zoek naar 'de mooiste vis van de zee'! Samen met Sofie'tje en Victor proberen we elke dag de schubben van de vis Jimmy terug te vinden.

Omdat we elkaar toch eerst goed wilden kennen vooraleer we aan onze onderwatertocht begonnen, speelden we enkele kennismakingsspelletjes. We leerden ook onze kampdans aan onder begeleiding van dans-(zee)ster Mies! Eens we elkaars naam goed kenden en een tien-uurtje op hadden, konden we aan het echte werk beginnen! We surften over de grote verende mat waar we allerlei gym-oefeningen deden.

Na de middagpauze en een frisse neus gehaald te hebben, hadden de visjes zin om ook eens tussen de golven uit te springen op de trampoline-rij!

Nadien lieten we ons op de golven drijven van de ene kant van de zaal naar de andere aan de slingertouwen. Er werden heel wat trucjes bovengehaald!

Afsluiten deden we met een groot zee-memoryspel!

Zo kwamen we al aan het einde van onze eerste diepzee-duikdag! En ja hoor, we vonden al enkele schubben terug van onze 'mooiste vis van de zee', Jimmy!

Meer foto's van onze knotsgekke avonturen vind je terug op onderstaande link:

https://sites.google.com/view/g-lymnastiekzomerkamp2017/home


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page